Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Moții din Pro România i-au spus „la revedere” lui Victor Ponta

Victor Ponta a primit astăzi o lovitură neașteptată, mai mulți moți din Pro România părăsind filiala județeană din Alba, pentru a se alătura PSD Alba.

Potrivit lui Ioan Dîrzu, ar fi vorba despre aproximativ 300 de oameni, cei mai mulți din orașele moților, Abrud, Câmpeni, comunele Arieșeni, Horea și Roșia Montană și în mod special din Sebeș.

Ioan Dîrzu a făcut acest anunț în cadrul unei conferințe de presă, o parte dintre cei plecați fiind prezenți la conferință, în sediul PSD Alba: „Din restul județului și-au mai arătat dorința de a face către PSD, către adevărata stânga, alți colegi de la Alba Iulia, în jur de 20-25, organizația de la Blaj, Horea, Arieșeni și o parte din organizația Cugir. De asemenea, tineretul PRO România, coordonatorul județean, a semnat adeziunea, din păcate, nu a putut să fie prezent, fiind prins cu probleme de serviciu. Undeva la peste 300 de persoane din organizația județeană, PRO România Alba, vor face trecerea către PSD în săptămâna care urmează.

PRO România la început  s-a dorit a fi o alternativă de stânga, dar într-un final s-a dovedit a fi un partid fără doctrină, un partid speculat, intrigant și doar anti PSD, nimic altceva, decât toată ziua, anti PSD, anti PSD. Oamenii cu potențial care au depus efort în crearea și dezvoltarea organizației județene Alba, care au muncit în campania pentru alegerile europarlamentare, au fost rând pe rând înlăturați fără motive.

De asemenea PRO România Alba, este condusă de un lider, care nu este deloc priceput, nu este empatic și nu are o vizune clară și solidă, și de asemenea nu a existat niciodată o echipă de conducere la nivel județean, care să pună în practică sau în aplicare o strategie de lucru clară, ci doar interese personale și o goană după funcții onorifice” a declarat Sebastian Lazăr, fost coordonator și vice-coordonator, PRO România, citat de alba24.ro

La rândul său, coordonatorul județean al Pro România, Horațiu Florea, a declarat că partidul lui Ponta, în Alba, are 1.200 de adeziuni semnate și depuse la partid și că plecările nu sunt numeroase, recunoscând că din Sebeș au plecat mai mulți membri: ”La Abrud nu există organizație, la Câmpeni coordonatorul nu este în țară, la Roșia Montană nu există… 20 de membri, câți au trecut, nu înseamnă 300. Membri activi erau doar de la Sebeș”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *