Romulus Raica, primarul din Galda de Jos, a dat lovitura: 17 milioane lei pentru introducerea apei și canalizării în Galda de Sus și Cetea!

articol publicat în noiembrie 20, 2019 Romulus Raica, primarul din Galda de Jos, a dat lovitura: 17 milioane lei pentru introducerea apei și canalizării în Galda de Sus și Cetea!

Proiectul „1C-APA_CANALIZAREXXX- Galda de Jos, Alba, Realizare sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare menajeră în localitățile Galda de Sus și Cetea” este finanțat prin FDI, cu o sumă considerabilă 17.048.509 lei.

Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI) este un program guvernamental important pentru dezvoltarea comunităților rurale din România, fiind destinat finanțării proiectelor de dezvoltare care cuprind investiții sau lucrări de întreținere și reparații curente ale primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară în domenii prioritare precum sănătate, educație, apă și canalizare, rețea de energie electrică și rețea de gaze, înfrastructura de transport, salubrizare, rețea de iluminat public, precum și în alte domenii.

 351 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *