Primarul din Feleacu, Gabriel Costea, anunță: Nici în anul 2020 nu vom avea majorări la impozite!

articol publicat în noiembrie 28, 2019 Edilul Feleacului, Gabriel Costea, a anunțat astăzi că nici anul viitor, în localitatea Feleacu nu se vor efectua majorări la impozite.

„Nici in anul 2020 nu vom avea majorari la impozite, fiind al patrulea an consecutiv in care acestea rămân neschimbate, singura majorare fiind actualizarea cu rata inflației pe anul 2018, obligatoriu conform art. 491 din Codul fiscal. Putem menține acest nivel al impozitelor datorită finanțărilor obținute pentru executia proiectelor mari de infrastructura (drumuri; apa; canalizare; gaz).

Tot la capitolul impozite, prin acest anunț vreau sa aduc la cunoștința proprietarilor de terenuri din livada, din zonele “Stâni” și “Cararele”, obligația de a-și declara pentru impunere aceste terenuri la Primaria Feleacu, pentru a evita o dubla impozitare, atât la Feleacu cât și la Cluj. Din punct de vedere administrativ terenurile sunt la Feleacu, astfel este obligatoriu ca terenul sa fie declarat și impozitul plătit, de catre proprietar, in comuna noastra si nu in Cluj” a anunțat Gabriel Costea.

 414 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *