Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Sorin Nicolae Trif, USR Câmpeni: Străzile din Câmpeni sunt decopertate și abandonate, iar promisiunea gazului metan în zona s-a dovedit a fi o minciună

Președintele USR Câmpeni, Sorin Nicolae Trif, acuză primarul capitalei Țării Moților că a distrus oportunitățile de dezvoltare ale localității.

„Din păcate, orașul Câmpeni se îndepărtează tot mai mult de lumea civilizată și pierde orice legătură cu ideea unui oraș european, prosper și de interes în inima Munților Apuseni. Modernizarea centrului orașului trebuia făcută prin consultarea reală a comunității și prin evitarea tăierilor acestor copaci seculari care, nu reprezintă doar un parc, ci o parte din identitatea noastră locală. De 16 ani, acest primar PSD-ist distruge toate oportunitățile de dezvoltare ale orașului.

Străzile din Câmpeni sunt decopertate și abandonate, iar promisiunea gazului metan în zona s-a dovedit a fi o minciună. De asemenea, a dat dovadă de incompetență în atragerea investițiilor și a fondurilor europene. Angajările în primărie și alte instituții se fac cu dedicație pentru clientela politică, iar transparența cheltuirii banului public este decât o altă păcăleală. Acest primar nu cred că are bunul simț să demisioneze pentru binele locuitorilor. Sper că anul viitor cetățenii să aleagă un primar nou, cu o viziune nouă pentru Câmpeni, una care să readucă demnitatea orașului!”, a declarat Sorin Nicolae Trif, candidatul USR la primăria din Câmpeni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian