Accident de circulaţie soldat cu o victimă în Vălișoara!

articol publicat în martie 21, 2020 În noaptea de duminică spre luni, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată prin numărul unic de uregență 112, despre faptul că pe Drumul Național (DN) 76 pe raza localității Vălișoara, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a declarat că, în timp ce conducea autoturismul prietenului său, pe DN 76, din direcţia Deva-Brad, pe raza localității Vălișoara, într-o curba deosebit de periculoasă la stânga, datorită faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului și a ieși în afara părții carosabile, răsturnându-se în șanțul de pe partea dreaptă a sensului de deplasare.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a prietenului său în vârstă de 32 de ani, în calitate de pasager al autoturismului implicat în accident. Conducătorul auto a fost testat cu aparatului alcooltest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Persoana rănită a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate şi pentru investigații amănunțite. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 250 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *