PLUS Huedin și-a făcut un selfie cu primarul liberal Mircea Moroșan, după ce USR și-a anunțat candidatul la primărie!

articol publicat în martie 21, 2020 La Huedin alianța dintre USR și PLUS nu este roză. Dacă recent USR Huedin și-a prezentat un super candidat pentru alegerile locale, în speță pentru primăria Huedin, dl. Horea Dorin Matiș, cei de la PLUS au ales să-și facă un selfie cu liberalul Moroșan, invocând o întâlnire de lucru a comunității PLUS cu primarul Huedinului.

„PLUS – iștii, oamenii faptelor. Azi a avut loc întâlnirea de lucru a Comunității PLUS Huedin cu domnul Primar Mircea Moroșan.
Din partea PLUS Huedin a participat Coordonatorul Comunității, Ovidiu Pantea, și membrii Carmen Sacaliș, Mihaela Voicu Vulcănean și Didinel Nechita.

Discuția s-a concentrat pe una dintre problemele majore cu care se confruntă urbea noastră, și anume lipsa investițiilor private din oraș.

Propunerea noastră din data de 27 noiembrie, aceea de-a înființa un departament de investiții în cadrul administrației publice locale care să elaboreze o strategie de atragere a investitorilor privați, a fost considerată ca fiind foarte valoroasă de domnul Primar. Atât de valoroasă încât domnia sa a decis înființarea acestui departament și desemnarea, într-o primă fază, a unei persoane care să activeze în cadrul lui. Obiectivul departamentului va fi atragerea investițiilor private în Huedin și va lucra îndeaproape cu PLUS Huedin în vederea îndeplinirii acestuia.

În viziunea noastră, acest departament se poate dezvolta mai târziu – ar putea face propuneri de investiții (publice și private), ar putea fi responsabil cu elaborarea unui plan de dezvoltare a orașului și cu implementarea acestuia. În acest fel, departamentul are potențialul unei baze solide pentru administrarea orașului de către Administratorul public pe care Huedinul îl merită.

PLUS Huedin va pune la dispoziția administrației publice locale, pro-bono, relațiile dezvoltate și expertiza acumulată în mediul privat, în beneficiul comunității.

Apreciem deschiderea spre colaborare a domnului Primar și îl asiguram de faptul ca PLUS Huedin este un partener competent, deschis și capabil sa livreze soluții concrete au anunțat cei din PLUS Huedin.

 452 vizualizări

1 thought on “PLUS Huedin și-a făcut un selfie cu primarul liberal Mircea Moroșan, după ce USR și-a anunțat candidatul la primărie!

  1. Ce sa faca investitori?
    In zona găsești forta munca califificata doar in meseria,,nimic”,cu aptitudini?,simt de raspundere,,marga si asa”
    În ziua de azi forta de munca a Huedinului,conduce camioane in comunitate,e ospătar si cameristă in italia,construiește în UK SI Franta,culege ceapă in Olanda,castraveti in Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *