PLUS Câmpeni: PNL face la guvernare exact invers decât spunea când era în opoziție

articol publicat în martie 21, 2020 Liderul PLUS Câmpeni, Alberto Zanchettin, a declarat de curând, că PNL face la guvernare exact invers decât spunea când era în opoziție.

„PNL face la guvernare exact invers decât spunea când era în opoziție, in proiectul lor de lege propus de Ludovic Orban in August 2017 prin care se interzice traseismul politic al parlamentarilor.

Tot racolează parlamentari pe care îi răsplătesc cu funcții și avantaje guvernamentale, cu ce este mai bun decât PSD ?

PNL tot strânge parlamentari ca să își mărească majoritatea și controlul în Parlament- înseamnă că toată discuția despre Alegeri Anticipate este numai pierdere de timp!

Ce-o sa fie, cum o sa fie? O să vedem la următoarele alegeri locale, deoarece există un zvon care zice că la ceas de sărbătoare, primarul din Câmpeni, a fost primit cu plăcere ca colindător și urători de bine la PNL Alba.

De și mai bine, dacă ne gândim la faptul ca dl Andreș a fost rechemat pe baricadele PNL.
Cunoscând trecutul personajelor politice locale, din județ și văzând ce se întâmplă la nivel național, nu ne surprinde acest zvon.

Noi, echipa PLUS Câmpeni suntem pregătiți să discutăm cu toti partide (PNL – USR – PMP ) din opozitia in Campeni în vederea găsirii unui candidat indipendent comun, pentru a concura impotriva ACTUAL primar. Dacă acest lucru nu va fi posibil, suntem pregătiți să discutăm cu aliații din USR pentru a găsi cel mai bun candidat al Alianței USR-PLUS care să candideze pentru funcția de primar” a postat Alberto Zanchettin pe o rețea de socializare.

 202 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *