Carmen de la Salciua a lansat un nou hit: „Scuză-mă” 150.000 vizualizări în două ore de la lansare!

articol publicat în februarie 2, 2020 Carmen de la Salciua a lansat un nou hit: „Scuză-mă” 150.000 vizualizări în două ore de la lansare!

„Are și așteptarea asta o limita nu? “Scuza-ma “ e aici pentru voi pregătită sa o ascultați și sa o distribuiti cei care va regăsiți sau cei care iubesc melodiile mele!

Mulțumesc celor care au stat in spatele acestui videoclip: In primul rând celui care se ocupa de tot ce înseamnă “Carmen” …Nek Music Production, mulțumesc gazdelor de la Domeniile Martinutzi din Vinti (Jud Alba), o locație superba pentru orice eveniment din viața voastră , mulțumesc actorilor din videoclip, prietena mea Adriana Niculut, Cristea Ioan (best coach), Andrei Niculae (personajul negativ).

Mulțumesc pentru ținutele mele magazinului Nissa ,pentru make up Iosa Alexandra,și pentru coafura Andreea Rus! Eu sper sa ajungă acolo unde trebuie ! Voi decideți asta ! Cei care sunteți alături de mine la fiecare melodie și la fiecare lansare! Va mulțumesc ! Audiție și vizionare plăcută” a anunțat artista acum două ore.

 680 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *