Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Abrud după ce ar fi amenințat cu moartea un alt bărbat cu o bară din fier!

articol publicat în martie 21, 2020 Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Abrud l-au reținut pe un bărbat de 32 de ani, care, folosindu-se de o bară din fier, ar fi amenințat cu moartea pe un alt bărbat. Acesta va fi prezentat în fața magistraților pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 02 februarie 2020, în jurul orei 14.30, polițiștii din Abrud au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că, în incinta unui magazin din oraș, se află o persoană care solicită ajutor, întrucât ar fi fost amenințată cu moartea.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constat faptul că un bărbat de 43 de ani, din localitatea Scărișoara, ar fi fost amenințat cu moartea, aparent fără niciun motiv, de către un bărbat de 32 de ani, din localitatea Dăroaia. Acesta din urmă, avea asupra sa o bară din fier.

Polițiștii l-au reținut, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  amenințare, iar în cursul zilei de azi, 03 februarie 2020 îl vor prezenta în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *