Ziua îndrăgostiților sărbătorită elegant în Brad

articol publicat în martie 21, 2020

Ziua îndrăgostiților va fi sărbătorită elegant în Brad, în localul La Chaumiere.

„La Chaumiere vă invită în data de 14 februarie, începând cu orele 18.00 să petreceți ziua îndrăgostiților într-un cadru romantic. Cu această ocazie specială, vă oferim un meniu special gândit pentru o seară de vis, cu accentul pus pe răsfățul papilelor gustative.

Meniul consta din:

  • aperitiv cald – Șalău cu salată de ierburi fine, unt cu tarhon și mărar, legume și sos sofran.
  • fel principal – piept de pui, sos aromatizat cu cuișoare, fulgi de prosciutto crudo, cartofi rosti, usturoi copt.
  • desert – Parfait de cafea cu sos fructul pasiunii.

Preț 75 ron sau pentru 60 ron puteti alege oricare două preparate. Rezervare necesară la nr: 0747530171, vă așteptăm cu drag!” au anunțat cei de la La Chaumiere.

La Chaumiere Va invita in data de 14 februarie, incepand cu orele 18.00 sa petreceti ziua indragostitilor intr-un cadru romantic. Cu aceasta ocazie speciala, va oferim un meniu special gandit pentru o seara de vis, cu accentul pus pe rasfatul papilelor gustative. Meniul consta din: aperitiv cald – Salau cu salata de ierburi fine, unt cu tarhon si marar, legume si sos sofran fel principal – Piept de pui, sos aromatizat cu cuisoare, fulgi de prosciutto crudo, cartofi rosti, usturoi copt desert – Parfait de cafea cu sos fructul pasiunii Pret 75 ron Sau pt 60 ron puteti alege oricare doua preparate Rezervare necesara la nr: 0747 530 171 Va asteptam cu drag !

Publicată de La Chaumiere Brad pe Joi, 30 ianuarie 2020

 202 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *