PLUS Câmpeni: Călin Cioara şi-a prezentat public intenția de a candida pentru funcția de primar.

articol publicat în martie 21, 2020

Filiala PLUS din Câmpeni este extrem de activă, în această săptămână anunțând că domnul Călin Cioara, membru PLUS Câmpeni, şi-a prezentat public intenția de a candida pentru funcția de primar.

„De când s-a înființat PLUS, partidul condus la nivel național de Dacian Cioloş şi în Judeţul Alba de Mihail David, în Câmpeni ne-am propus să aducem la conducerea orașului oameni din societatea civilă pentru a schimba actuala clasă politică.

Săptămâna trecută, domnul Călin Cioara, membru PLUS Câmpeni, şi-a prezentat public intenția de a candida pentru funcția de primar.

Suntem mândri că domnul Călin Cioara s-a alăturat proiectului nostru politic şi totodată, că şi-a prezentat intenția de a candida pentru funcţia de primar al oraşului Câmpeni.

Aşa cum am mai spus-o, ne dorim un candidat care împărtăşeşte aceleaşi principii şi valori cu noi şi un candidat care îşi doreşte să schimbe în bine Ţara Moţilor” au anunțat cei din PLUS Câmpeni.

Cine este Călin Cioara ?

Conform oficialilor PLUS, Călin Cioară este un câmpănar de 34 de ani, antreprenor și absolvent al Universității Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, domeniul Ingineria Mediului: „Călin Cioara este un câmpănar de 34 de ani, cu o familie frumoasă de 10 ani, având doi copii de 9 ani, respectiv 7 ani. Călin Cioara îşi doreşte să transfere din experienţele şi cunoştinţele acumulate, administraţiei publice din Câmpeni. În anul 2004, student fiind, a ales calea străinătăţii pentru a-şi ajuta din punct de vedere financiar familia şi din dorinţa de a-şi croi singur un drum în viaţă.

După aproximativ 5 ani în străinătate, a ales să se întoarcă acasă și să construiască ceva pentru comunitatea în care a crescut. Spiritul de inițiativă şi pragmatismul l-au călăuzit înspre antreprenoriat. Astfel, a pornit de la zero o firmă având ca obiect de activitate construcţiile civile şi industriale. Călin Cioara a reluat cursurile Universității Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, domeniul Ingineria Mediului”.

 581 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *