Cristian Dan Paşca, candidatul PNL la primăria Câmpeni: „Avem nevoie de străzi bune, de drumuri asfaltate spre localităţile aparţinătoare”

articol publicat în martie 21, 2020

Cristian Dan Paşca a fost validat de către Consiliul de Coordonare Local al PNL Câmpeni, candidatul PNL la funcţia de primar al oraşului Câmpeni.

„Le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată! Le mulţumesc celor peste 130 de locuitori ai oraşului Câmpeni care au fost alături de mine la acest moment important!

Îi mulţumesc domnului preşedinte Ion Dumitrel şi domnului vicepreşedinte Marius Haţegan pentru acest vot de încredere! Acest vot mă onorează şi mă obligă totodată!” a fost mesajul transmis colegilor săi, care-l vor susține în campania electorală.

Liberalul Cristian Dan Paşca a explicat moților din Câmpeni și de ce își dorește să fie votat primarul localității: „Candidez pentru că oraşul nostru are nevoie de o schimbare în bine. Are nevoie de oameni capabili, de profesionişti şi în primul rând de un om cu viziune care să fie şi un bun gospodar.

În acest moment văd un oraş ponosit, un oraş trist, un oraş fără perspective. Am rămas în urmă faţă de alte oraşe şi chiar comune din zona Munţilor Apuseni.

Oamenii din Câmpeni merită mai mult, merită TOTUL! Avem nevoie de străzi bune, de drumuri asfaltate spre localităţile aparţinătoare, de şcoli şi spitale moderne, de casă de cultură, de stadion cu nocturnă, de terenuri de joacă pentru copii, de investiţii în educaţie, de parcuri, de turism, de tot ceea ce ne poate face viaţa mai frumoasă. Dar pentru a realiza toate aceste lucruri, trebuie să atragem fonduri europene. Avem nevoie să atragem investitori care să creeze locuri de muncă. Avem nevoie de condiţii de viaţă decente pentru noi, pentru copiii noştri, pentru generaţiile următoare.

Sunt tată şi îmi doresc la fel ca alţi părinţi din Câmpeni să am alături de mine copiii, aici – Acasă la Câmpeni! Dar pentru acest lucru trebuie să le oferim motivul pentru care să se întoarcă şi să profeseze acasă după ce îşi termină studiile.

De ce îşi doreşte fiecare câmpănar, depinde prezentul şi viitorul oraşului Câmpeni şi al satelor aparţinătoare.

Un mare om de stat irlandez spunea: ,`Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic`. Eu sunt convins că oamenii buni din Câmpeni vor face la momentul alegerilor locale din acest an, cea mai bună alegere pentru noi toţi! Şi când vom spune – Acasă la Câmpeni, va fi cu adevărat un motiv de mândrie!

Le promit câmpănarilor că voi fi un OM pentru Oameni. Anul 2020 va fi anul victoriei pentru Câmpeni! Va fi momentul în care vom scrie istorie! O istorie a unui oraş modern cu oameni fericiţi!

Sunt convins că împreună vom putea reda demnitatea şi identitatea Capitalei Ţării Moţilor”.

 821 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *