Doi lupi au fost filmaţi în Parcul Natural Apuseni în timp ce îşi marcau teritoriul

articol publicat în februarie 22, 2020

Doi lupi au fost filmaţi în Parcul Natural Apuseni în timp ce îşi marcau teritoriul, imaginile video fiind surprinse de ROMSILVA.

„Marcarea teritoriului de către lup în Parcul Natural Apuseni. Comportamentul teritorial este o expresie a competiției pentru spațiu și resursele existente (hrană, zone de liniște). Fiecare haită tinde să ocupe un teritoriu bine definit. În acest filmuleț se poate observa un mascul și o femelă” explică cei de la Romsilva-Parcul Natural Apuseni.

Canis lupus

#Marcarea teritoriului de catre #lup in Parcul Natural Apuseni. Comportamentul teritorial este o expresie a competitiei pentru spatiu si resursele existente (hrana, zone de liniste). Fiecare haita tinde sa ocupe un teritoriu bine definit. In acest filmulet se poate observa un mascul si o femela.#ParculNaturalApuseni 🌲🌳🇹🇩 #PentruOameniSiNatura #EvadareDinMediulUrban #RefugiuInNatura #AriiProtejate #Natura2000 #CoservareaBiodiversitatii #Natura #MuntiiApuseni #Transilvania #DescoperaRomania#DescoperaFaunaAPNA #Fauna #ViataSalbatica #Habitate #Fotografie #lup #canis #lupus ➡️ www.parcapuseni.ro ⬅️

Publicată de Romsilva-Parcul Natural Apuseni pe Miercuri, 19 februarie 2020

 982 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *