Mircea Moroşan, primarul oraşului Huedin, va deschide lista PNL Cluj la Senat? Pe cine trimite Huedinul în Consiliul Județean?

articol publicat în martie 21, 2020

Primarul orașului Huedin, după ani de zile în care a condus urbea de sub Vlădeasa intenționează să candideze și la alegerile parlamentare, pentru ca cei din Huedin să aibă un reprezentant în Parlament după mulți ani.

Surse din cadrul PNL Cluj au confirmat pentru Apuseni.Info că este foarte posibil ca dr. Moroșan să obțină prima poziție pe lista la Senat, în condițiile în care Alin Tișe, așa cum era de așteptat, s-a răzgândit și dorește încă un mandat în fruntea Consiliului Județean Cluj, în anii trecuți acreditând ideea că s-ar retrage la Senat.

La alegerile locale, Mircea Moroșan cu siguranță va candida la primăria Huedin, în caz de anticipate sau la alegeri parlamentare la termen, urmând să bată în cuie candidatura la Parlament.

La Consiliul Județean Cluj, liberalii din Huedin au luat în calcul și înlocuirea lui Horea Dan Simplicean cu Ghiță Călătan, urmând ca pe actual consilier județean să-l mute în Consiliul Local din Huedin.

 1,680 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *