Daniel Buda: PNL Huedin, nu doar o organizație politică ci o adevărată familie!

articol publicat în martie 21, 2020

Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, a declarat de curând, că liberalii din Huedin, nu sunt doar o organizație politică ci o adevărată familie!

„Alături de colegele mele, președintele OFL Cluj, doamna Mihaela Suciu și de consilierul județean, doamna Marinela Marc, ne-am bucurat să ne aflăm ieri la Huedin, oraş păstorit de prietenul şi colegul meu de atâţia ani, Mircea Moroşan, la întâlnirea cu membrii liberali din zonă.

Le-am transmis colegilor mei faptul că activitatea organizaţiei Huedin a fost întotdeauna una extraordinară și pentru tot efortul și munca depusă pentru realizarea acestor performanțe țin să îi mulțumesc domnului primar Mircea Moroșan.

Organizaţia Huedin este o organizaţie de suflet a Partidului Naţional Liberal Cluj, ale cãrei rezultate o recomandã ca pe o organizaţie fanion, rezultate în spatele cãrora stã o muncã politicã temeinicã şi perseverentã.

Acest lucru este dovedit de câştigarea Primãriei Orașului Huedin, de trei ori consecutiv, cu rezultate foarte bune, de către domnul Mircea Moroșan, victorie construitã prin munca consistentă. Le mulţumesc cu această ocazie primarilor din zonă, consilierilor județeni și locali și tuturor membrilor pentru toată eforturile politice şi administrative precum şi pentru felul demn în care reprezină organizaţia PNL Cluj în această regiune.

Pe plan politic ne aşteaptă 2 tururi de alegeri în acest an: alegerile locale şi alegerile parlamentare. Am demonstrat faptul că PNL Cluj este singurul partener real și credibil al cetățenilor iar faptele bune întotdeauna și-au spus cuvăntul. Membrii PNL Huedin au rolul de a fi nişte veritabili vectori de opinie şi de imagine ai Partidului Naţional Liberal în Huedin şi în județul Cluj. Acest lucru se poate realiza doar continuând să fim în mijlocul cetãţenilor, aşa cum am făcut-o până acum.

Urez mult succes candidaților PNL şi îi asigur că în continuare, organizaţia judeţeană va fi un partener de nădejde pentru fiecare dintre membri”.

 222 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *