Criza CORONAVIRUS: Trei corturi de triere a pacienților au fost montate în incinta celor două spitale din Câmpeni!

articol publicat în martie 21, 2020

Trei corturi de triere a pacienților au fost montate în incinta celor două spitale din Câmpeni – Spitalul Orășenesc Câmpeni și Spitalul de Boli Cronice.

„În incinta celor două spitale din Câmpeni, Spitalul Orășenesc Câmpeni și Spitalul de Boli Cronice, au fost montate 3 corturi de triere a pacienților.

La Spitalul Orășenesc Câmpeni au fost instalate 2 corturi, unul pentru trierea pacienților de la primiri urgențe și ambulatoriu, iar celălalt cort pentru depozitarea materialelor medicale de importanță maximă în această perioadă.

La nivelul județului nu a fost raportat niciun caz pozitiv de coronavirus, dar este mai bine să fim pregătiți pentru orice situație.

Un mare MULȚUMESC personalului medical care, în această perioadă, dă dovadă de cel mai de preț simț civic. Administrația locală Câmpeni vă stă la dispoziție cu orice va fi nevoie!

Sfătuiesc cetățenii orașului să respecte regulile de igienă, să stea în case pentru a evita eventuale situații tragice. Protejarea cetățenilor vine în primul rând de la fiecare dintre noi prin respectarea regulilor autorităților. Sănatate tuturor și Doamne ajută!” a anunțat primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș.

 205 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *