Conducerea Parcului Natural Apuseni a fost aprobat un set de măsuri ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, în contextul crizei COVID-19

articol publicat în martie 20, 2020

Conducerea Parcului Natural Apuseni a fost aprobat un set de măsuri ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, în contextul crizei COVID – 19.

„La nivelul Romsilva-Parcul Natural Apuseni a fost aprobat un set de măsuri ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip de virus COVID – 19.

Astfel, în perioada 13.03.2020 – 31.03.2020 activitatea de relații cu publicul la instituție se va desfășura fără interacțiunea directă a angajaților cu persoanele din afara instituției. În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior.

Orice petiție sau documentație în vederea obținerii avizelor se va transmite prin poștă electronică, fax, poștă sau curierat.

Pentru alte informații, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon +40 372 702 242 sau adresa de e-mail office@parcapuseni.ro. Vă mulțumim de înțelegere!” anunță oficialii Parcului.

 189 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *