Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Nicolae Guță are un castel în Apuseni, imobil întins pe aproape 2.000 de metri pătrați!

articol publicat în mai 20, 2020

Nicolae Guță are un castel în localitatea Gheghie, localitate care se află în partea de nord-vest a Munților Apuseni de-a lungul cursului superior al râului Crișul Repede. Castelul are 16 camere la etaj și mansardă, cu bar și restaurant la demisol și parter!

Despre existența castelului s-a aflat în momentul în care familia Guță a decis să-l scoată la vânzare, castel întins pe aproape 2.000 de metri pătrați, conform unui anunț de vânzare.

Potrivit wowbiz.ro castelul are: „Demisol: camera jacuzzi, vestiar piscina, sala de luat masa pentru personal, club , night bar, bai femei / barbati, sala de conferinta, sala mic dejun,  camera centrala termica, vestiar barbati / femei, birou administrator, oficiu femeie serviciu, sala sport. Parter : restaurant, camera frigorifica, bucatarie, zona preparari, depozit general, bar zi, depozit gunoi, vestiar personal, vestiar bucatari, lift cu tunel, safe room,camera bagaje, terasa frontala separeu, terasa piscina descoperita, receptie sala, birou administrator, sala evenimente cu capacitate 150 – 180 Pers. Etaj 1 : 8 camere cu bai din care 2 apartamente din care 2 apartament si 3 camere cu terase. Mansarda 8 camere cu bai din care 4 apartamente cu terase.

Suprafata construita desfasurata – 1973,18 mp. Suprafata utila desfasurata – 1550,78. Suprafata terase si balcoane – 314,17. Intrare si Alee asfaltata, Tunel special creat pentru lift. Pod mansardat cu diferite anexe , balcon mare cu vedere superba !. Imobil situat in judetul Bihor Comuna Gheghie la 20 km de Oradea , pe drumul national E60 intre judetele Bihor si Cluj. Imobil ideal pentru pensiune sau hotel benficiind deja de toate avizele necesare , si proiect pentru hotel sau pensiune. Imobilul beneficiaza de toate utilitatile : Curent , Apa , Gaz , Canalizari . Imobilul mai detine in prezent usi si geamuri din lemn triplu stratificat de cea mai buna calitate de nuanta bleumarin inchis Imobilul este construit din caramida ,bca , betoane si fier de cea mai buna calitate. Tigla de nuanta neagra firma Bramac Detin proiectul necesar si avizele obligatori pentru continuarea proiectului ca Hotel sau se poate utiliza ca si Conac , Vila sau Casa.

Proiectul a fost proiectat de un Arhitect de renume international care a proiectat si centrul comercial Crisul din Oradea jud Bihor. Detin toate documentele imobilului si ale terenului ,necesare cu disponibilitate imediata pentru vanzare cumparare neavand nicio sarcina sau obligatie financiara. Detin RLV-uri , Planuri , Schite , Proiecte, Retetar betoane la toata suprafata construita. Deschidere mare la frontul stradal ! Imobilul are intrare auto directa de la soseaua nationala E60 Proiectul intial a fost evaluat la 4 stele ca si destinatie Hoteliera”, se mai arată în anunțul de vânzare.

 5,776 vizualizări

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *