FOTOGRAFII, după viitură, cu DEZASTRUL din Vața de Jos! Nistor, Bobora și Intotero, prezenți în Vața de Jos, fac un „apel la solidaritate”!

articol publicat în iunie 19, 2020

În această dimineață, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea-Flaviu Bobora, și deputații de Hunedoara Laurențiu Nistor și Natalia Intotero au ajuns cu apă și hrană în comuna Vața de Jos, localitate greu încercată după ploile torențiale de azi noapte. Și Episcopia Devei și Hunedoarei se implică pentru sprijinirea familiilor sinistrate.

“Este greu de exprimat în cuvinte drama pe care o trăiesc semenii noștri, de fapt imposibil! Facem tot ce ne stă în putere pentru a-i sprijini cu tot ce este nevoie. Sunt oameni a căror agoniseală de-o viață s-a năruit în numai câteva minute. Fac un apel la solidaritate către toți locuitorii județului nostru și îi rog să fie alături de familiile afectate de aceste dezastre naturale. Oamenii au nevoie de apă și de hrană, iar orice ajutor este binevenit”, a declarat Mircea Flaviu Bobora.

Probleme sunt semnalate și în comuna Baia de Criș, dar și in alte localități ale județului.

Conducerea CJ Hunedoara a dispus măsuri de verificare a pagubelor produse și de înlăturare în cel mai scurt timp a efectelor inundațiilor.

 470 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *