Încep lucrările la complexul sportiv de la Pădurea Neagră

articol publicat în iunie 19, 2020

Luni s-a dat ordinul de începere a lucărilor la complexul sportiv de la Pădurea Neagră, proiect finanţat de Consiliul Judeţean Bihor prin Agenţia de Dezvoltare Durabilă.

„În Aleşd, există un bazin, cu apă termală, jacuzzi, unde se pot desfășura aceste activități didactice, iar accesul este liber și pentru cetățenii orașului. La Pădurea Neagră funcţiona, pe vremuri, o bază sportivă unde se efectuau cantonamente. Este un loc deosebit, cu aer curat, munte, pădure şi ne-am gândit să dăm un pic de valoare zonei”, a declarat primarul Aleșdului, Ioan Todoca.

Vitályos Barna, directorul ADD Bihor, a anuțat caracteristicile proiectului: „Complexul va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiunea de 20 x 40 metri pentru minifotbal, baschet, tenis, handbal și un teren cu dimensiunea de 60 x 90 metri. De asemenea, în cadrul complexului va funcționa o vilă turistică, unde vor fi putea fi cazate 42 de persoane. Consiliul Judeţean Bihor asigură prin ADD cofinanţarea acestui proiect, aproximativ 5.500.000 cu TVA inclus, prin care se va revitaliza zona Pădurea Neagră, una dintre cele mai impresionante din județul Bihor”.

 1,771 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *