(VIDEO) Cazacu anunță: Pe râul Crișul Alb și pârâul Luncoi au fost depășite cotele hidrologice de atenție nivelul fiind sub cota de inundației!

articol publicat în iunie 19, 2020

Primarul din Brad, Florin Cazacu, anunță brădenii că pe râul Crișul Alb și pârâul Luncoi au fost depășite cotele hidrologice de atenție nivelul fiind sub cota de inundației!

„Pentru Crișul Alb este comunicată de la stația hidrometrică Vața de Jos, tendința de scădere.

Pentru pârâul Luncoi, de la stația hidrometrică Brad este comunicată tendinta de creștere. Cotele pentru pârâul Luncoi la ora 6.36: Nivel H-248 cm, cotă de atenție 200, cota de inundației 300 cm, cota de pericol 350 cm în creștere!

Prognoza meteo prevede în continuare ploi iar avertizarea de cod portocaliu este menținută în continuare. Pentru intervenție, în vederea evacuării unor bunuri, echipe ale primăriei stau la dispoziție, tel 0254 612665, 0728042512.

Solicităm populației să manifeste atenție sporită în timpul unor eventuale intervenții în vederea evitării unor accidente care să ducă la pierderi de vieții omenești sau pagube materiale majore! Sperăm să depășim și acest moment fără pagube majore! Populația va fi informată, în mod operativ și corect cu privire la evoluția situației!” a anunțat Cazacu.

AVERTIZARE HIDROLOGICA PENTRU CRIȘUL ALB ȘI LUNCOI COD PORTOCALIU, ZONA BRAD Pe râul Crișul Alb și pârâul Luncoi au fost depasite cotele hidrologice de atenție nivelul fiind sub cota de inundației ! Pentru Crișul Alb este comunicată de la stația hidrometrica Vata de Jos, tendința de scădere . Pentru pârâul Luncoi, de la stația hidrometrica Brad este comunicată tendinta de creștere. Cotele pentru pârâul Luncoi la ora 6.36 : Nivel H-248 cm , cota de atentie 200, cota de inundației 300 cm, cota de pericol 350 cm in creștere !Prognoza meteo prevede in continuare ploi iar avertizarea de cod portocaliu este mentinuta in continuare Pentru intervenție, in vederea evacuării unor bunuri, echipe ale primăriei stau la dispoziție, tel 0254 612665, 0728042512 . Solicitam populației sa manifeste atenție sporită in timpul unor eventuale intervenții in vederea evitării unor accidente care sa ducă la pierderi de vieții omenești sau pagube materiale majore !Speram sa depășim și acest moment fără pagube majore !

Publicată de Cazacu Florin pe Joi, 18 iunie 2020

 392 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *