Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Roman doreşte revocarea din funcție a Avocatului Poporului, Renate Weber!

Liderii grupurilor PNL din Senat și Camera Deputaților, Daniel Fenechiu și Florin Roman, ultimul, deputat de Alba, au depus la Parlament cererea de revocare din funcție a Avocatului Poporului, Renate Weber.

„Primul capăt de acuzare este cel referitor la conflictul de interese în care se găseşte doamna Renate Weber. Doamna Weber, ca beneficiar de pensie specială este in conflict de interese, atacând la CCR o lege care ii taie și ei pensia. Este un demers al Avocatului Poporului împotriva poporului român, care dorește tăierea pensiilor speciale. Renate Weber și PSD își bat joc de cei circa 5 milioane de romani, care după 30-40 de ani de munca, primesc o pensie pe bazată pe contributivitate!

Un alt cap de acuzare se referă la instituirea sistemului de monitorizare a torturii, introdus de Renate Weber împotriva medicilor in perioada COVID! Declanşarea acestui mecanism s-a făcut fără un temei concret, fără existenţa unor sesizări care să creeze suspiciuni rezonabile privind existenţa unor acte sau fapte care pot fi asimiliate torturii” şi-a explicat demersul deputatul liberal de Alba.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *