Asul lui Marius Farkas

articol publicat în iunie 24, 2020

Anul electoral 2020. La prima vedere bătălia pentru primăria Huedin pare o floare de ureche pentru Mircea Moroşan, primar cu multe mandate la activ, cu relaţii mai mult decât bune cu liderii liberali de la judeţ, cu un număr de proiecte finalizate dar şi cu promisiuni electorale nerealizate.

Mircea Moroşan nu este liniştit şi ştie că acea comoditate a celor din Huedin în a alege o altă opţiune pentru oraşul de sub Vlădeasa, combinată cu o emoţie electorală de moment poate produce o mare surpriză.

Cui îi este frică de Horea-Dorin Matiş?

Lui Mircea Moroşan îi este frică de consilierul independent şi totodată directorul Liceului Teoretic Octavian Goga, care dacă va avea sprijinul USR PLUS pentru candidatură la primăria Huedin, va obţine un procent important plus un număr mare de consilieri pe listele alianţei prin care poate negocia minim poziţia de viceprimar, în detrimentul formaţiunilor maghiare, de unde şi mişcarea oarecum de neînţeles din partea partidelor de înlăturarea a singurului profesor consilier local din comisia de Învăţământ şi Cultură din cadrul deliberativului local.

Asul lui Marius Farkas poate fi mortal pentru Moroşan

Pe de altă parte, omul PSD-ului, Marius Fărkas, a fost foarte activ în ultimele luni, de la munca în folosul comunităţii, făcută GRATUIT în timpul pandemiei, pe care, spre deosebire de alţi politicieni a avut bunul simţ să nu o politizeze, până la găsirea unui candidat greu pentru primărie: Demea Sabin Mugurel.

Dacă Demea Sabin Mugurel se va arunca în competiţie din partea PSD, acesta fiind un serios om de afaceri, atât în Huedin, cât şi la nivel naţional şi european, primarul din Huedin va avea nopţi complicate, cu multe gânduri.

Prin acestă mişcare, cu siguranţă că Marius Farkas va creşte vizibilitatea PSD Huedin şi probabil numărul de consilieri locali.

Rămâne să vedem anunţurile politice din perioada următoare.

 1,807 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *