Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ioan Calin Andres a anunţat un proiect de mare importanță pentru orașul Câmpeni: Modernizare Iluminat Public-Tehnologie LED

articol publicat în iunie 24, 2020

Primarul municipiului Câmpeni, Ioan Calin Andres, a anunţat un proiect de mare importanță pentru orașul Câmpeni,  aflat în evaluare la Administrația Fondului de Mediu: Modernizare Iluminat Public-Tehnologie LED.

Proiectul beneficiază de o finanțare nerambursabilă de 651690.15 lei, contribuția municipiului Câmpeni fiind de 115004.14 lei iar termen de realizare este de 12 luni.

Străzile care vor fi modernizate: Horea, Mihoiești, Libertății, Brădățel, Brătinesei, Gării, Izvoarelor, Mărășești, Oituz, Revoluției 1848, T. Vladimirescu, Transilvaniei, Av.Iancu.

Dintre avantajele proiectului, primarul a amintit: consumuri de energie mult mai reduse, cu 65-75% mai mici, durată de viață de 2.5 – 3 ori mai mare(ajungând la 13 -15 ani), o scoatere în evidență mai bună a culorilor, pornire și oprire rapidă, lipsa de gaze și materiale toxice, eficiența luminoasă mai bună raportată la temperatură, protejază ochii participanților la trafic.

Inițiatorul proiectui este primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *