PLUS Câmpeni, după ce Casa de Pensii a deschis un punct de lucru la Bistra: Câmpeni mai este “Capitala moţilor” ?

articol publicat în iunie 24, 2020

PLUS Câmpeni trage un semnal de alarmă vizivi de o situaţie ciudată, după ce conducerea Casei de Pensii Alba a deschis un punct de lucru în BISTRA, nu în Câmpeni, aşa cum era de aşteptat.

“Locuitorii de pe Valea Arieșului vor putea beneficia în curând, o dată pe săptămână, de serviciile Casei de Pensii în comuna Bistra în loc să meargă, pentru orice fleac, în capitala judeţului. Este un lucru bun pentru moți, dar a fost făcut conform obiceiului actualilor politicieni de a face binele cât mai rău și răul cât mai bine, adică de a face binele superficial si răul temeinic.

Moții sunt foarte ocupați cu treburile gospodărești și când zic „no hai!” se duc, de obicei, la Câmpeni pentru a-și rezolva mai multe probleme „cu un drum”: la primărie cei din satele ce aparțin de Câmpeni, la unitățile comerciale din oraș, la „notarăș”, etc. In aceste condiții firesc ar fi fost să nu mai fie obligați să parcurgă câtiva kilometri în plus dacă au și ceva treabă la Casa de Pensii. In plus pentru moții care „coboară” Câmpeniul este capăt de cursă așa că, dacă vor să meargă la Bistra, trebuie să „schimbe” autobuzul.

Îl felicităm pe primarul din Bistra pentru performanță dar, din motivele expuse mai sus, credem că, dacă tot au fost aduse unele servicii ale Casei de Pensii în zonă, punctul de lucru respectiv trebuia amplasat în Câmpeni. Dar, pentru că un simplu punct de lucru n-are în organigramă un manager, primarul Andreș n-a avut niciun interes să facă acest lucru. Iar d-nul Pașca, actual candidat PNL la primărie, cu două mandate de consilier județean la activ, n-a fost în stare să convingă instituțiile conduse de partidul dumnealui să amplaseze acest punct de lucru în Câmpeni.

Politicienii din Câmpeni, care conduc oraşul împreună de 16 ani, au mai ratat o ocazie de a-și demonstra capacitatea de acțiune, devotamentul, şi preocuparea față de localitatea pe care o administează. Iar Preşedinte Consiliul Judeţean D-nul Dumitrel a demonstrat cu această ocazie că nu are nicio consideraţie faţă de Capitala Țării Moţilor.

În concluzie, ne bucurăm că unele servicii ale Casei de Pensii vor fi disponibile cât de curând în comuna vecină, dar nu ne bucură contraperformanța celor au condus Câmpeniul în ultimii 16 ani” arată oficialii PLUS.

 478 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *