Nicolae Bolea (PLUS Alba): Pâine și circ sau șampanie și caviar. Scrisoare deschisă adresată primarului din Ighiu

articol publicat în iunie 27, 2020

Consilierul local Nicolae Bolea îi anunță pe locuitorii comunei Ighiu, că proiectul propus de primarul Traian Rusu, prin care se oferă tort, șampanie și 800 de lei pentru tinerii care fac pasul spre căsătorie și 400 de lei pentru cei care împlinesc vârsta de 18 ani, nu va reînvia economic localitatea.

„Sub alte auspicii am fi vorbit de o inițiativă de altfel lăudabilă, însă în condițiile în care comunei Ighiu îi lipsesc cu adevărat proiectele importante, domnul primar recurge la un gest disperat ce „atentează” la inteligența tinerilor din această comună transilvăneană.

Vorbim deci, despre încă o dovadă a slabei valori și calități a managementului administrativ. Atunci când eșuezi să dezvolți planuri durabile și sustenabile care să propulseze comunitatea, încerci să „cumperi” voturi de la cei pentru care nu s-a făcut nimic în cei aproape 16 ani de mandat.

Comuna Ighiu are nevoie, ca oricare alta de altfel, de măsuri de dezvoltare economice, sociale și culturale. Acest gen de inițiative având ca și scop, desigur, doar adormirea vigilenței cetățenilor atât de importanți.

Sunt și eu consilier local și bineînțeles supus atât analizei publice dar cât și a celor ce mă cunosc, dar personal, am încercat și voi încerca mereu să pun la baza afirmațiilor personale, realitățile existente.

Dragi tineri ai aceste comune, voi vota DA pentru voi, însă, îmi doresc să dejucați acest gest mărunt, aruncat de la masa unor oameni care ar fi putut să vă ofere mai mult și pentru care nu veți mai conta în următorii 4 ani.

Atât tinerii cât și bunicii lor, vor conștientiza că „premierea” cu sume infime sunt practici de manipulare în vederea obținerii votului o dată la 4 ani” a scris Nicolae Bolea, candidat în cursa internă PLUS la funcția de primar în Ighiu, într-o scrisoare publică adresată primarului Traian Rusu.

sursă foto – PLUS Alba

 840 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *