Candidatul USR la primăria Câmpeni se retrage din politică, arată cu degetul spre PLUS și îi urează succes candidatului PNL!

articol publicat în iulie 2, 2020

Sorin Nicolae Trif, nominalizat de USR Alba candidat la funcția de primar al orașului Câmpeni, a anunțat pe contul său de Facebook că se retrage din politică fiind deranjat de alianța dintre USR-PLUS. Fostul candidat la primărie i-a anunțat susținătorii săi inițiali să-l sprijine pe candidatul PNL, Cristi Pașca.

„Am înțeles multe în ultima perioadă!!! Am înțeles, că, politic și electoral trebuie să te umilești în ultimul hal, astfel încât să convingi electoratul că tu vrei sa faci ceva pentru comunitate. Am intrat într-o luptă politică, într-un hazard ideologic și politic pe care nici acum nu-l inteleg, de ce ce am facut-o, și pe care fără nicio pretenție, doar ca o dorință personală, ca locuitor al orașului Campeni, am încercat să mă implic!!! De ce mizerie??? De ce promiscuitate în zona unor indivizi perverși, cu care trebuie, sau trebuia să mă umilesc politic, astfel încât să nu pot transmite anumite idei doctrinare politic, care puteau duce la transformarea în bine a unei societăți conduse de ani de zile, de oameni potrivnici ideilor de bine a cetățenilor care-și doresc binele lor și a societății în care trăiesc??? De ce??? Am intrat în politică cu capul sus, cu demnitate și decență, și plec la fel, cu demnitate și decența, rămânând cu un gust amar, pentru ca am fost lucrat pe la spate de jigodii care în anii 1997 au cumpărat fabrici din Romania (vezi Fabrica de Tricotaje Câmpeni) și care acum se erijează în mari aparători ai drepturilor moților!!! Și mai fac și politică!!!!Mi-e silă și mi-e jenă!!! Mi-e rușine de rușinea lui(a lor)!!!

Este clar și evident că mă retrag din viața politică dar doresc electoratului din Câmpeni să susțină ceea ce ar fi mai bine pentru comunitate. Orice împotriva PSD!!! Asta ca să nu mai vorbim de jegurile PLUS. Cristi Pasca, din partea mea, îți doresc Mult Succes!” a scris Trif pe o rețea de socializare.

 327 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *