Ce îi răspunde Mihail David, liderul PLUS Alba, lui Sorin Trif, fostul candidat al USR la primăria Câmpeni.

articol publicat în iulie 3, 2020

După anunțul lui Sorin Trif prin care a informat câmpănarii că se retrage din cursa pentru primăria Câmpeni și după ce i-a catalogat pe cei din PLUS ca fiind „jeguri”, Mihail David, președintele PLUS Alba, i-a răspuns dur lui Sorin Trif.

„Am citit cu multă mirare și neînțelegere postarea domnului Sorin Trif prin care anunța că va susține candidatul PNL la Primăria Câmpeni. Această ieșire publică în acest moment ne arată de ce acest domn nu putea deveni candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Câmpeni.

Cele 2 milioane de voturi date de români Alianței anul trecut la alegerile europarlamentare ne-au arătat foarte clar faptul că cetățenii vor altceva, vor oameni competenți, profesioniști și integri, care să își asume intrarea în viața publică și să devină o alternativă clară la vechea clasă politică, nicidecum să îi susțină candidații.

Eu mă trag din Lupșa și de Țara Moților mă leagă multe amintiri frumoase din copilărie, unde am învățat faptul că oamenii locului sunt oameni de cuvânt și de încredere, tocmai de aceea încă nu înțeleg atitudinea domnului Trif.

Alianța USR PLUS este singura alternativă reală pentru creșterea nivelului de trai în Țara Moților, iar această afirmație nu se bazează pe o simplă retorică de campanie, ci pe programele de dezvoltare economică, turistică și din punct de vedere agricol ale tuturor colegilor candidați din zonă care vor veni în fața cetățenilor să le ceară încrederea prin vot.În perioada imediat următoare, vom lansa candidații noștri pentru primării și consiliile locale, precum și pentru Consiliul Județean Alba, iar cetățenii vor vedea faptul că Alianța USR PLUS va veni în fața electoratului cu cea mai bună și mai credibilă ECHIPĂ, oameni care vor schimba Alba în bine.

Henry Ford spunea: „A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes”.

Nu poți face echipă cu oameni care:

  • consideră că pentru a face politică trebuie „să te umilești în ultimul hal”.
  • jignesc un partid întreg.
  • susțin un alt candidat, de la un alt partid în detrimentul unui candidat din partea Alianței din care face parte.

De foarte multe ori contează mai puțin rezultatul unei competiții, fie că este vorba de una sportivă sau electorală, ceea ce rămâne de cele mai multe ori în memoria tuturor este drumul până la rezultat și atitudinea după aflarea acestuia. Îmi pare rău că domnul Sorin Trif nu a știut să facă un pas înapoi și își ceară scuze public pentru jignirile aduse PLUS și implicit Alianței USR PLUS. Îmi este mie rușine de rușinea lui” i-a răspuns David lui Sorin Trif.

Replica domnului Sorin Trif a venit în exclusivitate pentru Apuseni Info:

„Puteti da câteva detalii despre traseul dumneavoastră politic domnule Mihail David? De ce să vă cer eu vouă scuze??? Știti prea bine ce mârsăvii ați făcut împotriva mea!!! Obrazul meu este mult mai fin decât al dumneavoastră… Mie ar trebui să-mi fie rușine de voi. Dar am ales să tac, să mă retrag dintr-o zona de neconfort în care dumneavoastră zburdați… Lăsați-le așa cum sunt…căci nu putem ajunge la niciun consens. Facem parte din arealuri diferite!” i-a răspuns lui David, Sorin Nicolae Trif.

 485 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *