Sergiu Hossu (PLUS Cluj) confirmă: Horea Matiș este candidatul USR PLUS la Huedin!

articol publicat în iulie 4, 2020

Președintele PLUS Cluj a confirmat că profesorul Horea Dorin Matiș este candidatul USR PLUS la primăria Huedin, după o serie de discuții recente care au fost prealuate de mass media locală.

PLUS Huedin există si crește frumos, cu oameni de calitate, oameni care vor să aducă acea schimbare atât de mult așteptată în plan politic atât la nivel local cât și la nivel național. Alianța USR PLUS este în acest moment o alternativă puternică la vechile partide politice.

Referitor la încercarea de discreditare a domnului Matiș Horea – propus pentru funcția de primar, de către fostul nostru coleg Ovidiu Pantea, personal, dezaprob aceasta acțiune deoarece nu are nici un fundament.

Mai mult decât atât, domnul Pantea afirmă că nu are nimic cu USR Huedin dar totuși încearcă să discrediteze persoana desemnată de USR Huedin pentru poziția de candidat pentru primărie.

A existat o competiție internă în cadrul Alianței în urma căreia domnul Matiș a fost desemnat candidat la Primăria Huedin, iar din păcate domnul Ovidiu Pantea nu a înțeles că această competiție, din care toți avem de câștigat, a generat un plan foarte bun, plan rezultat din comasarea propunerilor mai multor participanți. Iar de aceste propuneri pot beneficia toți cetățenii din Huedin.

Referitor la planul propus de fostul nostru coleg, sunt sigur că ar fi fost implementat de către candidații Alianței chiar dacă domnul Pantea nu a fost desemnat candidat la Primăria Huedin.

Este regretabil să ieși în spațiul public și să afirmi ca vrei să faci altfel de politică, să vorbești despre moralitate și integritate, dar să nu ai nici o problema cu discreditarea colegilor de Alianță și a celor din fostul partid.

Țin să-i amintesc domnului Pantea că respectul și munca în echipă sunt foarte importante în orice proiect, orgoliile personale nu își au locul într-o organizație deoarece pot fi distructive.

Mă bucur că domnul Pantea a luat decizia de a pleca din PLUS deoarece se pare că a uitat ce reprezintă literele U si S din PLUS; îi reamintesc că, U vine de la Unitate, S vine de la Solidaritate iar dânsul a arătat in ultimele zile că interesele comune ale Aliantei sunt mai prejos decât interesele personale.

Mai departe îi urez domnului Pantea succes în viitorul său proiect politic, proiect cu care ne-a amenințat de atâtea ori în discuțiile referitoare la lista de candidați ai Alianței USR PLUS. Aveți dreptate domnule Pantea, nu așa se face politică” se arată în mesajul președintelui PLUS Cluj.

Surse din apropierea primarului Moroșan afirmă că miza bătăliei la locale sunt mandatele din Consiliul Local al Huedinului, candidatura lui Horea Matiș pe listele alianței USR PLUS fiind o bombă cu ceas pentru majoritatea liberal-udmristă din consiliul local.

 969 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *