Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Chiar dacă e la modă să intri în USR, la Beiuș, 20 de tineri au ales PSD.

articol publicat în iulie 7, 2020

Conform unui anunț oficial al PSD Beiuș, zeci de tineri beiușeni au devenit membri ai PSD.

„La finalul săptămânii trecute, peste 20 de tineri beiușeni au devenit membri ai organizației locale a PSD.

Lor li se vor alătura alte zeci de tineri, în perioada imediat următoare. Tot cu această ocazie, Sergiu Nicolae Iftimovici, un tânăr antreprenor din municipiul nostru, a fost ales președinte al TSD Beiuș. Sergiu este căsătorit, are un copil și își conduce propria companie.

Îl felicit pentru alegerea ca președinte al TSD Beiuș și sunt convinsă că împreună cu el, cu zecile de tineri care ni se alătură, dar și împreună cu toți beiușenii vom face din Beiuș un oraș cu adevărat european, un oraș CURAT din toate punctele de vedere!

Așa cum a spus și Sergiu cu ocazia ședinței de alegeri, în Beius te poți realiza și în Beiuș poți trăi bine dacă și primăria e de partea oamenilor. Acum nu este, dar o vom face să fie. Pentru asta ne implicăm, iar eu vă garantez că așa va fi.

Vreau să îi mulțumesc domnului președinte Mang, care a fost alături de noi, pentru că susține Beiușul, pentru că sprijină proiectele de infrastructură de care avem atâta nevoie și pentru că o face cu fapta, concret, nu cu sloganuri! Tot ce alții spun că vor face pentru Beiuș, domnul Mang a început deja, prin implicare directă, personală, nu prin alții. Am un sentiment puternic de speranță și de încredere în viitorul nostru aici la Beiuș. Veniți alături de noi ca să schimbăm Beiușul în bine” a anunțat Stela Babău.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *