Un lanț de magazine exclusiv cu produse și branduri locale din Cluj dar și din Apuseni este propus de un lider al Pro România

articol publicat în iulie 12, 2020

Pro România și-a anunțat astăzi candidatul pentru șefia Consiliului Județean Cluj, în persoana lui Remus Lăpușan, care recent a acordat un interviu publicației noastre.

„Am în plan și un proiect pentru a deschide un lanț de magazine exclusiv cu produse agricole de la producătorii clujeni, branduri locale care să ajungă pe masa locuitorilor din mediul urban. E nevoie și de infrastructură, dar e nevoie și să ne preocupe calitatea vieții clujenilor. Până la urmă, facem politică pentru oameni” și-a anunțat o prioritate pentru Cluj, liderul Pro România Cluj.

Remus Lăpușan, lider al Pro România Cluj

Lăpușan a mai declarat astăzi, exclusiv pentru Apuseni Info: „Apusenii sunt bogați în resurse, există o bucătărie locală specifică, produse locale foarte gustoase, preparate tradiționale, de la siropul de brad la duceața de fructe de pădure. Cu siguranță că voi susține produsele românești din Munții Apuseni, așa cum în ultimii ani am susținut reabilitarea drumurilor județene din zonă”.

În vârstă de 49 de ani, Remus Lăpușan este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Comunicaţii de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca și a avut o carieră de succes în mediul privat, deținând din 2011 funcția de CEO la una dintre multinaționalele de prestigiu din domeniul asigurărilor.

Remus Lăpușan, aproape de problemele Apusenilor

 1,014 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *