Apuseni Info

Apuseni4Ultra, traversarea epică a Apusenilor, într-o cursă multi-etapă de 320 de km de alergare montană

În izolarea provocată de coronavirus, unui tânăr din Zlatna i-a venit o idee inedită: traversarea epică a Apusenilor, într-o cursă multi-etapă de 320 de kilometri de alergare montană, în patru zile, de către doi alergători.

„Sunt Viorel Fleșer, alergător montan, iar împreună cu antrenorul meu, Istvan Szokolszky, ne-am propus traversarea epică a Apusenilor, într-o cursă multi-etapă de 320 de kilometri de alergare montană. Te invităm alături de noi pentru a urmări o aventură plină de adrenalină și pentru a face o faptă bună susținând cauza nobilă în domeniul sănătății aleasă de noi” descrie Fleşer, evenimentul, pe o reţea de socializare.

Data evenimentului: 30 iulie-2 august. Data prezentării evenimentului: 29 iulie, sala de conferințe Zlatna(ședință tehnică). Plecare: Zlatna, ora 08:00. Sosire: Zlatna, ora 20:00. Distanță: aprox. 320km. Elevație: +9000m.Orele pot suferi modificări!

Traseul: Zlatna-Pasul Bucium-Pasul Buceş-Vârful Găina-Vârtop-Padiş-Cabana Vlădeasa-Răchiţele-Beliş-Muntele Mare-Sălciua de Jos-Râmetea-Întregalde-Refugiul Săruni-Zlatna.

Vă redăm toate detaliile evenimentului, prezentate de alergătorul montan Viorel Fleșer:

Exit mobile version