Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Consiliul Județean Arad: Ne dorim să deschidem o altă perspectivă de dezvoltare pentru stațiunea Moneasa!

articol publicat în iulie 18, 2020

Executivul Consiliului Județean Arad a anunțat că se dorește deschiderea unei alte perspective de dezvoltare pentru stațiunea Moneasa.

Consiliul Județean Arad lucrează la cinci legături noi cu județele limitrofe. Patru dintre ele sunt cu județul Timiș, iar pe unele se circulă deja. A cincea este legătura cu județul Bihor prin care ne dorim să deschidem o altă perspectivă de dezvoltare pentru stațiunea Moneasa. Valoarea lucrărilor pe cele cinci legături noi cu județele Timiș și Bihor este de aprox. 150 milioane lei. Lungimea drumurilor județene modernizate/reabilitate sau pe anumite tronsoane construite chiar de la zero este de aprox. 75 km.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean, precizează că: ,,Realizarea legăturilor cu județele limitrofe este importantă pentru mobilitatea forței de muncă sau în cazul stațiunii Moneasa pentru a lega un obiectiv de interes județean de un drum care poate asigura un flux mai mare de vizitatori”.

1 thought on “Consiliul Județean Arad: Ne dorim să deschidem o altă perspectivă de dezvoltare pentru stațiunea Moneasa!

  1. Big bang spune:

    Super🤮. Sa ce draq sa facă la Moneasa!? Sa bea un suc pă lac și pe când sa comande ciorba sa le spună ca nu mai servesc după ora 21!
    Sa caute un restaurat în alte orase/comune din cauza ca la Moneasa totul e închis după ora 22?
    Să-l vadă pă Nuțu ce model de BMW a mai schimbat și cum știe el sa ia șpagă pentru a ‘vorbi’ cu cei de la CAA pentru a desfunda o CANALIZARE sau cum ii face pe unu și pe altu spionul lui….. 💩
    Deja mi-e greață de atâția corupți 🤮🤮🤮🤮🤮

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *