Nicolae Gigel Haiduc, omul pe care se bizuie USR PLUS că-i învinge pe Andreș și Pașca

articol publicat în iulie 22, 2020

După mai multe discuții din interiorul celui mai fresh partid parlamentar, USR PLUS, la nivelul județului Alba s-a identificat și cea mai bună candidatură din partea USR PLUS pentru primăria Câmpeni, în persoana lui Nicolae Gigel Haiduc.

„Până acum mă simțeam foarte bine în societatea civilă, întrucât puteam să spun orice gândeam. Dar simt că a venit momentul în care pot să fac mai mult, dacă îmi asum atât politic, cât şi public lucrurile în care cred și pe care le pot realiza. Acesta este motivul pentru care mi-am dorit să devin membru de partid și să candidez pentru funcția de Primar al orașului Câmpeni.

Am ales PLUS Pentru Libertatea de a spune ce gândesc, Unitatea „în cuget și-n simțiri”, Solidaritatea cu ceilalți.

Totodată, simt că mă identific cu echipa aceasta alcătuită din membri de calitate: oameni simpli, harnici și serioși. Am încredere în ei și în programul lor. Consider că fiecare om este un cetăţean valoros al acestei societăţi şi ar trebui să contribuie, în măsura în care poate, la dezvoltarea comunităţii.

Totodată, cred că depolitizarea funcțiilor primăriei și ocuparea acestora prin concursuri adevărate, fără şiretlicuri, este sarcina oricărui primar preocupat de progresul comunității care l-a ales.

În plus, îmi doresc să creez cel mai bun mediu pentru dezvoltarea activităților economice și o comunitate frumoasă în care să ne creștem copiii.

La alegerile care urmează dumneavoastră sunteți evaluatorii, iar pe mine mă veți regăsi pe poziția de Primar din partea USRPLUS! Ieșiți la vot și exprimați-vă dreptul de a alege!” este statementul lui Haiduc în prologul candidaturii sale.

 2,436 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *