DSP va instala un container modular la spitalul din Câmpeni pentru bolnavii diagnosticaţi cu COVID-19 din Alba!

articol publicat în iulie 24, 2020

ISU Alba a anunțat că șase containere modulare destinate persoanelor infectate cu COVID-19 – formele ușoare, au fost deja instalate de pompierii militari, astăzi, în curtea spitalului din Abrud, urmând ca sâmbătă să ajungă aici cel de-al șaptelea container, iar un altul să fie instalat la spitalul din Câmpeni.

„În urma unei analize efectuate la nivelul Prefecturii județului Alba, condusă de domnul prefect Nicolae Albu, la care au participat Inspectorul Șef al ISU Alba, col. Guia Adrian și Directorul DSP Alba, domnul Sinea Alexandru, s-a luat decizia relocării containerelor modulare ajunse în județ cu sprijinul Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, astfel:

– 6 containere modulare, au fost instalate de pompierii militari, astazi, in curtea spitalului Abrud, containere care vor deservi in triajul si tratarea pacienților diagnosticati cu nou coronavirus SARS-COV-2. Containerele dispun fiecare de 4 paturi.

– alte 2 containere vor fi instalate in decursul zilei de maine, cate unul pentru Spitalele din Abrud si Cîmpeni”, a informat ISU Alba.

 675 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *