Bombă politică la Brad: Raul Florin Matei, susținut de USR PLUS și PNL la primăria Brad!

articol publicat în iulie 27, 2020

O informație care circula de mai multe zile informal prin cercurile politice de la Deva s-a adeverit: la nivelului județului Hunedoara, PNL și USR PLUS au bătut palma contra PSD iar la primăria Brad, candidatul opoziției, contra actualului edil, Florin Cazacu, va fi Raul Florin Matei.

„Astăzi am anunțat public Protocolul de susținere dintre PNL și USR, pentru Președinția Consiliului Județean Hunedoara

Sunt onorat de sprijinul acordat de colegii din USR și le mulțumesc pentru votul de încredere! Împreună producem schimbarea de care au nevoie hunedorenii!

Devenim astfel, cea mai puternică forță politică din județ, singura care poate opri declinul în care PSD a aruncat Hunedoara.

Din 27 Septembrie, Consiliul Județean va deveni o instituție performantă, deschisă și modernă. Vom promova investiții majore, in toate domeniile, vom reforma, vom reduce birocrația și vom fi parteneri cu hunedorenii, timp de patru ani.

Le urez succes colegilor Camelia Danda-Zăvoian și Raul-Florin Matei, candidați susținuți de USR Plus și PNL pentru Primăriile Hunedoara, respectiv Brad!” a anunțat Adrian Nicolae David, liberalul susținut și de USR PLUS la șefia județului.

Generalul în rezervă Vasile Bârea a fost retras din cursa pentru primăria Brad de către PNL Hunedoara.

#BrădeanînEuropa

Cu emoțiile și stângăciile momentului, dar cu convingerea și determinarea că și Europa poate veni în Brad.#StradăcustradăschimbămBradul#BrădeanînEuropa

Publicată de USR Filiala Brad pe Duminică, 26 iulie 2020

 3,927 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *