Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ioan Călin Andreș îl provoacă la o confruntare „unu la unu, la radio, cu două coli albe și un pix” pe Cristian Pașca

Primarul Câmpeniului, Ioan Călin Andreș, îl provoacă la o confruntare „unu la unu, la radio, cu două coli albe și un pix” pe candidatul PNL, Cristian Pașca, pe care-l acuză că până acum câteva săptămâni „nu prea a fost văzut de nimeni prin Câmpeni”.

„Poate este bine să mai știți și faptul că în 2016 în preajma alegerilor locale acest individ, veșnic candidat Pașca, făcea presiuni pe constructorul care contractase lucrarea de pe Valea Bistrei, sens în care acesta să o lase mai în relanti, ba chiar să oprească lucrările. Urmărind în acest fel minimizarea importanței mele ca primar, sperând că așa domnia sa să câștige alegerile locale. Oare de unde vine atâta răutate, egoism și lașitate din acest om?

Eu cu echipa mea munceam „pe brânci” cum se spune pt.acest obiectiv, acest om, nu știu dacă îl pot numi om umbla cu cioara vopsită. Îi mulțumesc constructorului de atunci că nu l-a băgat în seamă și a finalizat strada.

Domnule veșnic candidat Pașca oare până acum câteva săptămâni pe unde ați umblat că nu v-a prea văzut nimeni prin Câmpeni?

Probabil că tot așa încercați și acum să șantajați constructorii din Câmpeni cu fel de fel de ipoteze și mârșavii, sau suneți supărat că nu se cumpără materiale la supra preț de la firma domniei dumneavoastră.

Peste câteva săptămâni vom intra în campanie electorală,să vedem ce minciuni mai puteți scorni, lansa despre mine, familia mea, PSD, că tot este la modă…?

Dacă sunteți puternic, ceea ce mă îndoiesc, vă provoc la o confruntare unu la unu, la radio, cu două coli albe și un pix la îndemână și atunci să vedem fiecare ce are de spus.

Mă îndoiesc că vă interesează o astfel de provocare. Acum mai mult ca oricând și ținând cont de faptul în sodajele făcute chiar de PNL Alba stați cam la jumătate din cât am eu cu echipa mea v-ar mai intersa o astfel de confruntare.Dvs.sunteți preocupat mai mult de chefuri, strategii obscure ,pe cine mai mituim, pe cine mai amenințăm, pe cine mai angajăm și unde, că doar bani suficienți aveți.Nu dvs.sunteți cel implicat foarte puternic în campania de la Câmpeni, ci conducerea CJ, care din păcate a subfinanțat orașul Câmpeni vreme de 16 ani. Oare de ce? PDL=PNL, o mare deziluzie pentru români. Sper să fiți taxați atât la locale cât și la parlamentare (alocații NU!, pensii NU!, investiții= ZERO)…practic în 8 luni de guvernare aveți un trist rezultat negativ, față de grija avută de români.

Lăudați-vă când rezolvați problemele țării nu cu răul făcut de PSD! Grijă mare, în câteva săptămâni PNL va ieși de la guvernare, dvs. ca ins veți fi istorie – veșnicul candidat! Când sunteți pregătit, sunați-mă! La bună vedere!” l-a provocat Andreș pe Pașca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *