Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Bogdan Brudașca candidează la primăria Ciucea, din partea USR Plus: Ciucea are un potențial imens de dezvoltare, turistic și cultural

articol publicat în august 11, 2020

Interesantă candidatură la Ciucea. Al doilea Brudașca intră în competiție și nu o spunem asta din perspectiva vârstei, ci din cea a experienței, Alin Brudașca, având deja o experiență administrativă la activ.

Candidatura lui Bogdan Brudașca va încurca puțin calculele politice din Ciucea, în urma intrării în competiție a lui Bogdan, primarul Radu Florin Abrudan începând deja să-și numere bob cu bob voturile.

Ne-au plăcut ideile lui Bogdan, pentru Ciucea, mai ales accentul pus pe potențialul imens de dezvoltare din punct de vedere turistic și cultural.

„Este momentul ca oamenii profesionişti şi oneşti să facă pasul în faţă, pentru a reuşi să producă o schimbare in bine a comunei Ciucea.

Pe aceasta lansăm un apel către oamenii de bună credință ai comunității, cu competențe în diverse domenii de activitate, să se alăture acestui proiect pe termen mediu si lung” a anunțat Brudașcă.

Dintre prioritățile lui Bogdan Brudașcă, amintim:

 • alimentarea satelor din comună cu apă potabilă;
 • racordarea satelor la o rețea funcțională de canalizare;
 • crearea unei infrastructuri / drumuri de exploatare agricolă și forestieră;
 • protecția mediului, susținerea colectării selective a deșeurilor;
 • proiecte de sănătate publică la nivelul comunei având ca scop oferirea de suport în mod special persoanelor vârstnice, persoanelor cu nevoi speciale, persoanelor defavorizate.
 • susținerea și promovarea obiectivului turistic principal al comunei: Muzeul Memorial “Octavian Goga”, prin identificarea și realizarea unor manifestări culturale cu un mai mare impact și vizibilitate la nivel național si internațional;
 • crearea unor spații de recreere și a unor trasee turistice : stabilirea unor trasee pe malul râului Crisul Repede, Vânători, Calea Lata.

Noi îi acordăm lui Brudașcă, prezumția de bune intenții, însă îl rugăm ca profilul fotografic impecabil de pe rețele de socializare, să se regăsească și în scris: Bogdane, diacriticile într-un text, sunt precum dușurile de dimineață, obligatorii.

2 thoughts on “Bogdan Brudașca candidează la primăria Ciucea, din partea USR Plus: Ciucea are un potențial imens de dezvoltare, turistic și cultural

 1. Cetateanul ciucean spune:

  Votez Radu Abrudan primar pentru tot ce a facut pana acum , avem o comuna europeana.

 2. tony wilham spune:

  I am an American that had the good fortune of employing Bogdan for a short summer a few years back. I have to say, I believe he would be good for any town, city or village. He is a very hard worker and very dedicated and thats what it takes to make a community a place where people want to live or visit. I’m very proud of the man he has become and always feel it was a blessing to have him as a friend. Best of luck to him.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *