Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Dorin Sorin David: Unde este platforma industrială de la Țebea?

articol publicat în august 11, 2020

Pre-campania electorală a început și la Brad, consilierul local Dorin Sorin David, liderul Partidului Ecologist la nivel județean, amintind o promisiune nerealizată a primarului Florin Cazacu: platforma industrială de la Țebea.

„Dragi brădeni, în campania din 2016, domnul primar ne promitea aici (n.r. în Țebea) o platformă industrială, pe platourile de la mina Țebea. Suntem în 2020 și încă nu s-a întâmplat nimic” a anunțat David într-un clip.

Promisiuni făcut in 2016 și neonorate de actualul edil.

Publicată de Dorin Sorin David pe Marţi, 11 august 2020

Ce a anunțat Florin Cazacu în 2015?

„Politica urbană integrată a municipiului Brad nu este doar un proiect, ci o prioritate. Alături de Roşiorii de Vede, Murfatlar, Caracal şi Gherla, am făcut obiectul unui studiu legat de asigurarea de noi locuri de muncă. În ceea ce ne priveşte, am prezentat situaţia actuală a pieţei economice locale. Astfel, am identificat fosta platformă a Minei Ţebea, pe care am achiziţionat-o, ca fiind un loc ce se pretează amenajării unei platforme industriale. Am depăşit faza de studiu şi urmează să identificăm sursa de finanţare, pentru a pune în practică acest proiect. Cert este că s-a realizat o analiză complexă şi în concordanţă cu nevoile reale, acestea fiind punctele de plecare pentru implementare. Vizăm ca la parterul clădirii să amenajăm hale de producţie, iar la etaj, sedii de firme, cei interesaţi putând să închirieze spaţii pentru a-şi desfăşura activitatea. Am gândit totul ca un incubator de afaceri. În curte, vor fi construite hale industriale. Nu putem să accedem la titulatura de Parc Industrial, ce ar presupune întrunirea unor anumiţi parametri, însă o platformă industrială va reprezenta o gură de oxigen pentru agenţii economici din zonă şi mai ales pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă” a declarat în 2015, pentru Mesagerul Hunedorean, Florin Cazacu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *