Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Raven’s Nest, satul ascuns din inima Apusenilor. Peisaje incredibil de frumoase și povești de legendă!

articol publicat în august 12, 2020

În inima Apusenilor, în localitatea Sălciua, un sat ascuns, „Raven’s Nest”, în traducere  „Cuibul Corbilor” este gata să primească turiștii într-o zonă de munte feerică, cu peisaje incredibil de frumoase și povești de legendă.

Mai multe despre Raven’s Nest am aflat de pe booking.com:

„Raven’s Nest se află în inima Transilvaniei mitice și oferă cazare într-o zonă muntoasă retrasă și liniștită, din mai până în octombrie. Proprietatea cuprinde clădiri renovate care datează din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, un chioșc de grădină și un spațiu tradițional de luat masa în aer liber.

Există WiFi gratuit în întreaga proprietate, iar fiecare unitate de cazare are baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele unități de la Raven’s Nest au terasă și/sau patio cu o vedere superbă la munte.

Oaspeții pot explora cadrul natural intact al pădurii private, unde există hamacuri și numeroase locuri retrase, precum și un cinematograf în aer liber. Există 2 terase mari construite pe stânci, de unde oaspeții pot admira vederea panoramică la munții din Transilvania. De asemenea, oaspeții pot să își petreacă seara lângă focul de tabără, să bea apă din izvorul natural de la proprietate sau să privească apusul soarelui pe iazul de la Raven’s Nest.

Restaurantul proprietății, The Dragon’s Tavern, servește mâncăruri autentice după rețete transilvănene vechi, precum și o varietate de vinuri românești și de sortimente de bere locală. În sala de mese există și un cuptor vechi de piatră. Mâncărurile sunt preparate din ingrediente locale proaspete, după o metodă de gătit arhaică.

Turda este la 53 km de Raven’s Nest, iar Cetatea Alba Iulia se află la 96 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca, situat la 89,6 km de proprietate. Este disponibilă parcare privată gratuită la proprietate” se arată în descrierea locației.

Pentru rezevări:

sursă video:
Raven’s Nest Transylvania
sursă video:
Raven’s Nest Transylvania

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *