Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Mircea Moroșan a explicat procedura de branşare la gaz în Huedin: Acte și proceduri!

articol publicat în august 15, 2020

Primarul Mircea Moroșan a anunțat cetățenii din Huedin că săptămâna viitoare se vor continua lucrările pe cele trei tronsoane mari, pe Horea, pe Avram Iancu și pe Trandafirilor.

Edilul Huedinului a explicat procedural cum se pot branșa locuitorii din Huedin la gaz: „Prima dată când trece firma SC NOVA POWER & GAS SRL cu conducta pe strada dumneavoastră va lăsa un bilețel cu două numere de contact – 0723-666280, doamna Alexandra Ficuț și 0741-059526 domnul Șinco.

La ei vă veți putea lăsa numărul de contact și adresa, la aceste telefoane și veți pregăti pentru atunci când vin cele două firme care fac branşamentele, consultanții lor, cele trei acte necesare: copie de pe buletin, extras CF, adeverință de la registrul agricol. Dacă nu aveți extras CF vi-l fac ei de îndată dar vă costă 20 de lei în plus.

Proiectanții vă vor contacta și vor stabili împreună cu dumneavoastră o dată la care vor veni acasă la dumneavoastră. Dânșii vor aduce niște cereri model care se completează și vă dau consultanță gratuită dar dumneavoastră veți plăti un tarif de analiză, atunci când aduc aceste cereri de 49 lei și 11 bani, plus, dacă nu aveți CF-ul încă 20 de lei. Dacă aveți CF-ul nu.

Cererile duse de proiectanți vor ajunge la SC NOVA POWER & GAS SRL, la firma care construiește. Dânșii verifică aceste cereri, verifică locația dumneavoastră, fac măsurători în teren pentru branșamente și stabilește cu clientul unde se va monta firida de gaz, la limita proprietății. Cetățeanul va confirma prin semnătură unde se montează firida și schița respectivă, după care SC NOVA POWER & GAS SRL eliberează avizul tehnic de racordare, după care iarăși proiectantul va discuta împreună cu dumneavoastă tariful final pentru proiectul de branșament și vă va aduce un prim draft de contract.

Proiectul stabilește prețul împreună cu clientul, dumneavoastră mai puteți negocia cu firma care face branșamentul, care nu este SC NOVA POWER & GAS SRL, este altă firmă. Se fac modificările în contract și se stabilește prețul final.

Consultantul aduce acest preț final la SC NOVA POWER & GAS SRL, unde dvs. veți merge și veți plăti 1.000 lei, un avans, primăria a negociat ca să vă fie mai ușor, ca prima dată să plătiți doar 1.000 de lei, chiar dacă prețul este stabilit în contract, diferența urmând să o plătiți când se dă drumul la gaz.

După ce veți plăti în conturile SC NOVA POWER & GAS SRL cei 1.000 de lei, se va semna contractul și se va face branșarea. Dacă mai aveți nelămuriri, îi contactați pe cei doi angajați ai firmei la numerele de telefon” a anunțat primarul Huedinului, Mircea Moroșan.

Informatii noi – 14.08.2020

Informatii noi – 14.08.2020

Publicată de Mircea Morosan pe Vineri, 14 august 2020

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *