Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Veste bună: Șanse mari ca DN74 Brad – Crișcior să devină eligibil pentru reabilitare! Finanțarea vine de la CNAIR!

articol publicat în august 15, 2020

DN74 Brad – Crișcior este un cimitir de mașini, asta este cert. De ce nu se repară? Pentru că până acum, se pare că nu a fost o prioritate pentru CNAIR.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere funcționează sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și are ca misiune implementarea programelor de dezvoltare a rețelei de drumuri publice. DN74 (DN74 Brad – Crișcior) NU este PROPRIETATEA municipiului Brad.

Se știe foarte bine că orașele din Apuseni nu au un buget generos, ba din contră, ani de zile fiind declarate zone defavorizate. Prin urmare, sprijinul financiar de la București, prin CNAIR era imperios necesar. Este bine că a venit și acum, în ceasul al paisprezecelea.

Cazacu, vizavi de acest proiect, și-a făcut treaba, a realizat proiectul și este foarte posibil să obțină și finanțarea: „Am o veste bună în acest moment, în urma unor documente depuse la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-ar părea că suntem eligibil pentru alocarea de fonduri în vederea reparației drumului național 74, drumul care leagă municipiul Brad de comuna Crișcior, un drum care pe o lungime de 4 km și jumătate nu arată deloc bine.

Este un drum național care ne este dat nouă în administrare, nu este proprietatea municipiului Brad acel drum național, din fericire am identificat străzile care sunt pe parcursul acestui drum, vorbim de strada Moților, zona Goșa și zona Țărățel și am reușit să elaborăm un proiect prin care CNAIR să ne acorde sprijin în vederea reparării acestui drum.

Avem semnale pozitive că acest drum va fi finanțat în vedere execuției lucrărilor de reparare”.

Publicată de Cazacu Florin pe Vineri, 14 august 2020
sursă video: Cazacu Florin 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *