Prezicerea lui Cipleu Sorin Leontin s-a adeverit: „viitorul apropiat este al spargerilor de străzi proaspăt asfaltate fără cap”

articol publicat în august 23, 2020

Prezicerea lui Cipleu Sorin Leontin s-a adeverit mai repede decât s-ar fi crezut: „viitorul apropiat este al spargerilor de străzi proaspăt asfaltate fără cap”. Social-democratul îl acuză practic pe primarul în exercițiu că manageriază haotic reabilitarea străzilor din Aleșd.

„Acum 3 zile scriam că viitorul apropiat este al spargerilor de străzi proaspăt asfaltate fără cap. Iată că azi e rândul străzii Eminescu, paralelă cu Crişan. Din păcate, realitatea confirmă ceea ce am prevăzut, faptul că sub rețeaua stradală este îngropată o înșiruire de “bombe” cu ceas constituită dintr-o rețea învechită şi afectată de lucrările de introducere a celei noi și de o rețea nouă executată de mântuială şi nepusă în funcțiune.

Şi ce e mai rău urmează, punerea în funcțiune a unei porțiuni din noua canalizare s-a transformat în coşmar pentru unii concetățeni ai noştri săptămâna trecută, care s-au trezit cu apa reziduală din canalizare deversând în imobil prin toalete.

Parafrazând o trupă contemporană, putem spune că incompetența ne amanetează viitorul. Doar că aceste consecințe ar trebui să aibă urmări penale” a comentat Cipleu, recentele reparații.

 1,080 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *