Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Sebastian Bradea prezintă estimarea CNAIR: Finalizarea centurii Aleșdului, NU mai devreme de 2030!

Ani de promisiuni electorale din partea tuturor partidelor politice, care au administrat Aleșdul sau care au făcut opoziție. Un fapt este cert, promisiunea privind finalizarea centurii Aleșd are un orizont estimat destul de îndepărtat: 2030…

„Aflată în actualitate din 2008, centura Aleșdului a cunoscut de pe pliantul electoral 3 mandate de primar și multe, multe guverne.

12 ani mai târziu, autoritățile centrale avansează încă un termen incert pentru finalizarea lucrărilor. Conform unei hărți interactive pusă la dispoziție de Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică, organismul tehnic al C.N.A.I.R., data estimată pentru finalizarea variantei Aleșd Sud ar fi nu mai devreme de… 𝟮𝟬𝟯𝟬. Acest lucru în condițiile în care forțele politice ajunse la putere ar susține în continuare finanțarea centurii iar pașii birocratici ar fi parcurși în ritm susținut (spre exemplu, contractul pentru centura Beiușului a fost reziliat de către antreprenor)” a anunțat Sebastian Bradea, candidatul USR PLUS la primăria Aleșd.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *