Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un bărbat din Munții Apuseni a fost reținut după ce și-ar fi ucis fratele cu un topor

articol publicat în august 23, 2020

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, dintr-o localitate din județul Alba, a fost ucis cu bestialitate, la sfârșitul săptămânii trecute, chiar de către fratele său mai mic, care, într-un acces de furie, a pus mâna pe un topot și i-a tăiat capul.

„În fapt, s-a reţinut că, în data de 20 august, în jurul orelor 14,00, în timp ce se aflau în locuinţa comună din satul Poienile Mogoş, comuna Mogoş, judeţul Alba, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpatul s-a înarmat cu un topor şi a lovit-o pe victimă, fratele său, în vârstă de 71 de ani, în zona gâtului, în mod repetat, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa”, se arată în comunicat.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. Bărbatul a fost reţinut, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile, a transmis Agerpres.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *