(FOTO) Accident mortal în Topa de Criș: Un autotractor cu semiremorcă a ieșit de pe carosabil și a lovit frontal un copac!

articol publicat în august 25, 2020

Accidentul a avut loc marți, 25 august, în jurul orei 09:00, pe DN 1, la ieșirea din localitatea bihoreană Topa de Criș înspre Cluj.

„Marți, 25 august, la ora 09.03, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Topa de Criș, un bărbat de 65 de ani, din comuna Hidișelu de Sus, județul Bihor, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, dinspre Cluj înspre Oradea, în urma unei explozii la roata dreapta față a autovehiculului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, a intrat în vegetația din afara părții carosabile și a lovit frontal un copac”, informează comisar șef IPJ bihor, Alina Fărcuța.

În urma impactului violent cu copacul, șoferul de 65 de ani a rămas încarcerat între fiarele contorsionate. Echipajele medicale au acționat pentru salvarea șoferului, însă acesta a suferit leziuni care i-au provocat decesul, conform ISU Crișana: „Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului rămas captiv în cabina autobasculantei, predându-l echipajelor medicale, care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, victima aflându-se în stop cardio-respirator”.

 2,650 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *