Șase întrebări pentru cei șase candidați la primăria Brad

articol publicat în august 27, 2020

Nu mai puțin de 48 de ore ne despart de startul campaniei electorale, o campanie atipică datorată pandemiei de COVID-19, implicit a stării de alertă.

Având în vedere campania offline destul de anostă, ne-am hotărât ca să oferim posibilitatea fiecărui candidat să răspundă la șase întrebări, online, cu caracter general, până joi, 27 august, ora 22.00. Din 28 august, când începe campania electorală, platforma APUSENI INFO nu va mai publica nicio știre politică, niciunde în zona Apusenilor.

Prin urmare, îi invităm pe cei șase candidați (Florin Cazacu – PSD, Dorin Sorin David – PER, Cristian Serafim Leucian – ALDE, Raul Florin Matei – USR Plus, susținut de PNL, Vlad Benone Morariu – Pro România, Sebastian Petru Stroescu – PMP) să ne răspundă la cele șase întrebări (maxim 10.000 de caractere) și să trimită răspunsurile la adresa – contact@apuseni.info sau pe pagina oficială de facebook.

  • Apuseni Info: Cine sunteți? Cum v-ați prezenta pentru brădenii care încă nu vă cunosc și ce considerați că vă recomandă pentru a fi ales primarul Bradului?
  • Apuseni Info: Care sunt principalele proiecte/planuri ale dumneavoastră pentru municipiul Brad?
  • Apuseni Info: Ce ați făcut până astăzi pentru Brad, pentru comunitatea dumneavoastră?
  • Apuseni Info: Ce măsuri considerați că trebuie luate pentru a crea noi locuri de muncă și pentru a crea premisele rămânerii tinerilor în Brad, exodul spre centrele universitare, Timișoara, Cluj-Napoca, Arad, București și occident fiind evident?
  • Apuseni Info: Bradul și în general zona Apusenilor sunt recunoscute și pentru tradiția minieră. Considerați că mineritul mai este o soluţie economică viabilă pentru traiul de zi cu zi al moților?
  • Apuseni Info: Dacă ar fi să enumerați câteva principii în care credeți fără tăgadă, care ar fi acelea și de ce?

 5,273 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *