Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Beniamin Pelean: Zona turistica Moneasa trebuie sa se conecteze la facilitatile tehnicilor IT

articol publicat în august 27, 2020

Președintele PNL Moneasa, Beniamin Pelean, prezintă proiectele formațiunii pe care o conduce, pentru frumoasa stațiune din Apusenii Aradului, acesta considerând că zona turistica Moneasa trebuie sa se conecteze la facilitatile tehnicilor IT.

„Questo este o aplicație gratuită, disponibilă pe Android și iOS, ce-i îndeamnă pe turiști să descopere o zona prin intermediul poveștilor adăugate de localnici pe traseele sale.

Astfel, explorarea nu se rezumă la o simplă plimbare ci devine un quest (o misiune), o provocare interactivă de a descoperi secretele locului, secrete pe care e puțin probabil să la găsești în ghidurile turistice, deoarece ele se bazează pe relatările directe ale localnicilor.

Experiența de explorare este completată de faptul că prin tururile Questo utilizatorii pot susține afaceri locale și, uneori, cauze din comunitate” anunță oficialii PNL Moneasa.

Liderul liberalilor din Moneasa consideră că localitatea trebuie racordată la spațiul virtual: „Zona turistica Moneasa trebuie sa se conecteze la facilitatile tehnicilor IT, trebuie sa constientizam ca azi fiecare calatorie este insotita de o cautare prealabila in spatiul virtual si noi trebuie sa fim acolo”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *