Iustin Cionca: Am oprit asfaltarea la Cuied și am cerut refacerea lucrării!

articol publicat în septembrie 4, 2020

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a anunțat că a oprit asfaltarea la Cuied și a cerut refacerea lucrării.

De ce? Liderul arădean a explicat: „Am verificat astăzi realizarea lucrării de asfaltare în satul Cuied, parte a drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni. În urma consultării cu specialiștii din Direcția Tehnică a Consiliului Județean, s-a dispus oprirea lucrărilor, verificarea compoziției asfaltului și a pașilor tehnologici. Am constatat că o parte din asfalt era turnat peste acostament, ceea ce este nepermis.

Nu mi s-a părut o lucrare de calitate și am dispus oprirea ei și refacerea stratului de asfalt. Nu ne grăbim, este important să iasă o lucrare bună. Mesajul meu către toate firmele care lucrează în județul Arad este că nu accept absolut niciun rabat de la calitate. Sunt în joc bani mulți și așteptări mari din partea arădenilor, toate firmele trebuie să lucreze bine, nu neapărat repede. Avem 15 persoane care, pe lângă diriginții de șantier, verifică fiecare lucrare și nu facem excepție pentru nimeni”.

 1,087 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *