4 brădeni au fost răniți în urma unui accident pe DN76, la Luncoiu de Jos

articol publicat în septembrie 7, 2020

În data de 06.09.2020, ora 14:30, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, pe DN 76 în comuna Luncoiu de Jos, la intersecția cu sat Stejărel, a avut loc un accident de circulație.

Polițiștii rutieri, în urma cercetărilor preliminare la fața locului, au stabilit că, pe DN 76 la km 26+325m, în comuna Luncoiu de Jos, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Brad, în timp ce conducea un autovehicul din direcția Deva-Brad, la intersecția cu DJ 706 B, a efectuat depășirea neregulamentară a unui autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, care se deplasa în fața sa, intrând în coliziune frontală cu un alt autovehicul condus de o femeie în vârstă de 28 de ani, din municipiul Brad, care se deplasa regulamentar din sens opus.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, respectiv conducătorul autovehiculului care a efectuat depășirea neregulamentară și pasagerul din acest autoturism , precum și conducătorul autovehiculului care se deplasa regulamentar din sens opus și pasagerul din același autoturism. Toate cele patru victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 4,332 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *